Staldvandring 2023 

Det har været en rigtig hyggelig dag med staldvandring. Vi var 30 personer der tilbragte dagen sammen. 

Vi startede med en dejlig morgenkaffe hos Birthe og Jens i Vinderup. efter morgenkaffen var vi over og se deres hyggelig lille stald, hvor Jens netop har lavet en større foldeboks da de snart venter føl. 

Derefter forsatte vi til Hjerm hos beslagsmed Peter Sely. Hans kone er berider, hendes dag går med at undervise og uddanne heste. Deres sted hedder Witt horses, og de avler også selv. De bygger og renoverer løbende deres smukke gård. De er blevet færdig, med en stor og flot ridehal med fantastisk lysindfald, og dejlige staldbygninger. De har allerede gang i næste byggeri, det skal blive til en bygning med fole bokse og løsdrift. 

Vi sluttede hos Suzi & Frederik som både renoverer stuehus, stald og have på samme tid. Så der er nok at se til. De har to shetlænder og en haflinger som pt. går i løsdrift. Fra løsdriften har de adgang til skov og mark, det har de stor glæde af. Der var tændt op i grillen og flere benyttet muligheden for at købe en pølse med brød. 

Det har været en rigtig hyggelig dag og vi har set tre meget forskellige stalde og måder at holde hest på. Tusind tak til værterne og tak til alle for den gode dag i godt selskab.      

IndstillingVærdi   IndstillingVærdi   

Antal rækker (Heltal)

Standard: 1

15

Antal pr. række (Heltal)

Standard: 1

3

Højde pr. billede i px (Heltal)

Standard: 300

Bredde (Heltal plus px eller %)

Standard: 100%

100

Hastighed i millisekund (Heltal)

Standard: 5000

Skift hastighed i millisekund (Heltal)

Standard: 3000

Skift type (scroll/fade)

Standard: fade

Kategori (Navn på kategori)

Standard: Viser alle

Staldvandring 2023

Billedvisning (tilpas/original)

Standard: tilpas

Baggrundsfarve (farvekode i hex f.eks. #000000)

Standard: ingenHold i dag

Instagram